A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулася шістдесята сесія селищної ради

Дата: 20.12.2019 11:20
Кількість переглядів: 299

   19 грудня відбулася шістдесята сесія Недригайлівської селищної ради.

   З обраних двадцяти шести депутатів на сесії були присутні дев’ятнадцять.

  Питання порядку денного шістдесятої сесії 18 грудня були детально обговорені на засіданнях постійних комісій, якими були  прийняті відповідні рекомендації до проєктів рішень.

   Розпочалася сесія, згідно Регламенту, з озвучення депутатських запитань. Свої запитання озвучили депутати Волков В.І., Кривопатря Ф.І., Арістархов О.М.

   Після чого, виключивши з порядку денного чотири питання та доповнивши одним, депутати перейшли до його реалізації.

   Першим депутати прийняли рішення «Про затвердження проєктно – кошторисну документацію «Нове будівництво майданчика для тимчасової зупинки автомобілів з облаштуванням тротуару по вул. Незалежності, смт. Недригайлів, Сумської області (коригування)».

   Далі було прийняте рішення «Про роботу КЗ «Недригайлівський культурно – спортивний комплекс «Колос» щодо пропаганди здорового способу життя, розвитку фізичної культури та спорту» та затверджений план роботи Недригайлівської селищної ради на 2020 рік.

   Найбільш обговорюваним став проєкт рішення «Про внесення змін до бюджету Недригайлівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2019 рік». На пленарному засіданні були присутні медичні працівники КНП «Недригайлівський районний центр первинної медико – санітарної допомоги», які звернулися до депутатів селищної ради з проханням виділити з бюджету Недригайлівської селищної об’єднаної територіальної громади кошти на погашення заборгованості з виплати заробітної плати працівникам районного центру первинної медико – санітарної допомоги. Враховуючи можливості бюджету громади, частково такі кошти було виділено у вигляді іншої субвенції до районного бюджету. Крім того, представників КНП «Недригайлівський районний центр первинної медико – санітарної допомоги» було запевнено, що з боку Недригайлівської селищної ради буде вжито всіх можливих заходів для вирішення цього питання.

   Відповідними рішеннями було внесено зміни до селищної Програми соціального захисту населення «Турбота» на 2019-2021 роки, Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2019 рік, Статуту Недригайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Недригайлівської селищної ради Сумської області (опорний заклад)

   Одноголосно був прийнятий бюджет Недригайлівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік. Бюджет збалансований за доходами і видатками. Кошти передбачається спрямувати на найнеобхідніші потреби життєдіяльності громади.

   Також депутатами селищної ради було прийнято ряд рішень, що стосуються земельних питань та ін.

   Всього на пленарному засіданні було розглянуто шістдесят вісім питань, прийнято сорок п’ять рішень. Решта проєктів рішень не отримали необхідної кількості голосів на підтримку.

   Відповідно до чинного законодавства результати поіменного голосування розміщені на офіційному вебсайті Недригайлівської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь