Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

НА СУМЩИНІ ПЕРШИЙ ПАЦІЄНТ ВИДУЖАВ ВІД КОРОНАВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ

Дата: 07.04.2020 15:53
Кількість переглядів: 268

Про це під час брифінгу в облдержадміністрації повідомив в.о. директора Сумського обласного лабораторного центру МОЗ України Володимир ЗБАРАЖСЬКИЙ

За його словами, жінка, у якої першою в Сумах було діагностовано коронавірус, станом на сьогодні здорова. Друге дослідження, що провели в лабораторії, показало: у пацієнтки вже немає вірусу. І на цьому тижні її планують виписати з лікарні.

Крім того, Віктор Збаражський зазначив, що попри те, що в засобах масової інформації лунало чимало повідомлень про те, що ця людина нібито ходила на роботу хвора, у жодної особи з її оточення ця інфекція не підтвердилася.

Нагадуємо, на сьогодні на Сумщині, як і станом на 6 квітня, залишається  офіційно підтвердженим 51 випадок захворювання на коронавірусну інфекцію: у м. Суми – 3 випадки захворювання, м. Охтирка – 4, с. Козацьке Конотопського району – 18, с. Попівка Конотопського району – 1, с. Духанівка Конотопського району – 4, м. Конотоп – 2, c. Грузьке Кролевецького району – 4, м. Кролевець – 9, с. Вишневе Тростянецького району – 2, м. Шостка – 4 випадки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь