Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

НА СУМЩИНІ ПОВНІСТЮ ПРОФІНАНСОВАНО ДРУГИЙ ТРАНШ ДЕРЖАВНИХ СОЦІАЛЬНИХ ДОПОМОГ ТРАВНЯ 2020 РОКУ

Дата: 20.05.2020 14:19
Кількість переглядів: 246

Про це повідомляє обласний Департамент соціального захисту населення. Загальна сума другого траншу травня становить 3,3 млн гривень. Кошти перераховані на рахунки отримувачів у банківські установах та поштові відділення

Державні соціальні допомоги нараховані сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, особам з інвалідністю з дитинства, дітям з інвалідністю, тимчасової державної допомоги дітям, допомоги по догляду за особами з інвалідністю I чи II групи внаслідок психічного розладу.

Також особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю, в тому числі на догляд (крім державної соціальної допомоги на догляд особам, зазначеним у пунктах 1-3 частини першої статті 7 Закону України «Про державну соціальну допомогу особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю»), щомісячної компенсаційної виплати непрацюючій працездатній особі, яка доглядає за особою з інвалідністю I групи, а також за особою, яка досягла 80-річного віку.

Тимчасові державні соціальні допомоги також здійснюються  непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату, дітям, які виховуються в багатодітних сім’ях, а також компенсація послуги з догляду за дитиною до трьох років «муніципальна няня».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь