A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

НА СУМЩИНІ ПОВНІСТЮ ПРОФІНАНСОВАНО ДРУГИЙ ТРАНШ ДЕРЖАВНИХ СОЦІАЛЬНИХ ДОПОМОГ ТРАВНЯ 2020 РОКУ

Дата: 20.05.2020 14:19
Кількість переглядів: 229

Про це повідомляє обласний Департамент соціального захисту населення. Загальна сума другого траншу травня становить 3,3 млн гривень. Кошти перераховані на рахунки отримувачів у банківські установах та поштові відділення

Державні соціальні допомоги нараховані сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, особам з інвалідністю з дитинства, дітям з інвалідністю, тимчасової державної допомоги дітям, допомоги по догляду за особами з інвалідністю I чи II групи внаслідок психічного розладу.

Також особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю, в тому числі на догляд (крім державної соціальної допомоги на догляд особам, зазначеним у пунктах 1-3 частини першої статті 7 Закону України «Про державну соціальну допомогу особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю»), щомісячної компенсаційної виплати непрацюючій працездатній особі, яка доглядає за особою з інвалідністю I групи, а також за особою, яка досягла 80-річного віку.

Тимчасові державні соціальні допомоги також здійснюються  непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату, дітям, які виховуються в багатодітних сім’ях, а також компенсація послуги з догляду за дитиною до трьох років «муніципальна няня».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь