A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ОБГОВОРЮЄМО АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ КЛУБНИХ ЗАКЛАДІВ СУМЩИНИ

Дата: 22.05.2020 11:09
Кількість переглядів: 480

21 травня  начальник відділу з питань культури, релігій та туризму Недригайлівської селищної ради Анна Тимченко та в.о. директора  комунального закладу «Недригайлівський центр культури та дозвілля Недригайлівської селищної ради Сумської області» Марина Булава прийняли участь  обласній нараді, що відбулась в режимі онлайн, за участю понад 100 керівників структурних підрозділів з питань культури районних державних адміністрацій, місцевих рад, об’єднаних територіальних громад, директорів базових клубних закладів області,

Розглянуто питання про умови діяльності клубних установ Сумщини в період карантину відповідно до законодавства України, рішень місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, проаналізовано результати діяльності клубних закладів Сумщини в умовах протидії поширення коронавірусу COVID-19, проінформовано про Міжнародні та Всеукраїнські конкурси, стипендії, стажування і гранти для працівників закладів культури.

Начальник управління культури Сумської обласної державної адміністрації Олена Мельник відзначила особливу роль клубних закладів у наданні культурних послуг населенню, подякувала за активну участь в обласній культурно-просвітницькій акції «Війна. Перемога. Пам’ять», присвяченій 75-річчю Великої Перемоги, підкреслила необхідність фахівців галузі активніше долучатися до обговорення змін до Закону України «Про культуру».

Фахівці управління культури та обласного науково-методичного центру культури і мистецтв відповіли на чисельні питання, що виникли в учасників наради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь