A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

До Недригайлова повертається великий футбол: ФК «Недригайлів-Барса-2003» стартує у Вищій лізі чемпіонату Сумщини

Дата: 23.06.2020 08:26
Кількість переглядів: 596

Недригайлів завжди славився футбольними традиціями – всі команди, які захищали спортивну честь селища, досягали вагомих успіхів як на районних, так і на обласних, і навіть всеукраїнських турнірах.
Та все ж таки найуспішніші досягнення мала команда ФК «Іскра» (Недригайлів), яка виступала у найвищому футбольному дивізіоні Сумщини.Також вона ставала чемпіоном обласного чемпіонату серед команд ДСТ «Колос».Були й інші досить значимі перемоги. Потім районна команда «Іскра» з різних причин перестала «іскриться»…В останні роки команда з Недригайлівщини не брала участі в чемпіонаті Сумщини з футболу…
Та недарма кажуть, що той, хто до чогось прагне, той буде робити все можливе, щоб прагнення перетворилися в реальність.

Саме ці слова можна віднести й до голови Недригайлівської об’єднаної територіальної громади Ігоря Остапчука, який у свої юні роки займався футболом, був тренером-викладачем у місцевій школі та директором ДЮСШ.
І було прийнято рішення нинішнього футбольного сезону створити повністю нову команду, яка зможе гідно представляти ОТГ на футбольних теренах області.
А ще було вирішено, щоб вона, як мовиться, була не «сьогоденкою», тобто, на короткий термін, а й мала відповідні перспективи.
Ось так і народилася команда ФК «Недригайлів-Барса-2003». До її складу ввійшли молоді гравці-недригайлівіці та вихованці ФЦ «Барса» (Суми).
Тренери команди досвідчені й відомі не тільки на Сумщині, а й далеко за її межами – Віктор Корнієнко та Ярослав Пісоцький.
Зігравши кілька контрольних поєдинків,і не зазнавши жодної в них поразки, стало зрозуміло, що команда може досить успішно виступати в першості Сумської області з футболу. Спочатку було вирішено розпочати грати у Першій лізі. Та коли випав шанс спробувати себе у «вишці», ніхто й не думав його втрачати.
І впершу чергу, голова Недригайлівської ОТГ Ігор Остапчук.
– Нинішнього сезону головне завдання «обкатати» молодих футболістів, дати їм шанс проявити себе на досить високому рівні, згуртувати команду, – зауважив Ігор Остапчук, продемонструвати добротну гру… І, звичайно, ж повернути уболівальників на наш стадіон «Колос», щоб вони насолоджувалися великим футболом, за яким уже всі заскучали…
Свій перший матч у першості серед команд Вищої ліги Сумської області з футболу ФК «Недриайлів-Барса-2003» проведе проти команди ФК «Явір» (Краснопілля). До слова, в контрольному матчі команди розійшлися миром – 1:1. Проте не забуваймо – то був товариський поєдинок.
А в чемпіонаті, як відомо, боротьба ведеться за набрані очки.
…Залишається тільки привітати уболівальників Недригайлова, Недригайлівської ОТГ та й Недригайлівського району в цілому з поверненням сюди великого футболу.
Футболу, який ми так всі любимо, й шануємо…

Іван Житник, член Національної спілки журналістів України

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь