A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Звернення Недригайлівського селищного голови Ігоря ОСТАПЧУКА з приводу протидії розповсюдженню коронавірусної інфекції

Дата: 04.08.2020 09:56
Кількість переглядів: 1206

Шановна громадо!

   Настав той момент, який вимагає нашої максимальної зосередженості і прискіпливого виконання всіх інструкцій щодо протидії розповсюдженню коронавірусної інфекції. Розуміючи серйозність ситуації, ми намагаємося протидіяти розповсюдженню небезпечного вірусу. Скасовані масові заходи, призупинено діяльність дошкільних закладів, обмежено діяльність закладів торгівлі та ресторанного бізнесу, введені інші обмеження.

      Але цього замало. Нам, усій громаді, потрібно чітко усвідомити, що карантин – це не канікули для дітей, це не відпустка. Карантин — це необхідний захід, котрий несе масу незручностей, але це єдиний дієвий спосіб подолання інфекції, оскільки вакцини та ліків від COVID-19 поки не винайдено. Не виходьте та не відпускайте дітей у людні місця без потреби, не перебувайте в місцях скупчення людей, залишайтесь на безпечній дистанції.

Особливу увагу хочу приділити необхідності самоізоляції людей, котрі приїхали з роботи чи відпочинку з країн, де зафіксовані масові захворювання на COVID-19. Протягом 14 днів не виходьте в місця масового перебування людей. Залиштесь вдома, повідомте телефоном свого сімейного лікаря  про те, що Ви прибули з-за кордону, а також про виникнення симптомів респіраторних захворювань. Будьте свідомі того, що від Ваших дій залежить здоров’я, а може навіть і життя оточуючих. Простіше 14 днів провести за переглядом фільмів чи читанням книг вдома, ніж потім все життя усвідомлювати, що Ви стали причиною смерті іншої людини.

   Наш ворог – це паніка, неорганізованість і легковажність. Наші союзники — самодисципліна, взаємодопомога і усвідомлення проблеми. Не довіряйте інформації з непідтверджених джерел. Достовірну інформацію можна отримати з офіційних ресурсів Міністерства охорони здоров’я, сайтів державних і місцевих органів влади, в тому числі і на вебсайті Недригайлівської селищної ради.

     Дорогі земляки! Ми повинні скласти цей черговий іспит долі для нормального і спокійного життя в подальшому!
           Бажаю всім вам міцного здоров’я!

 

З повагою Недригайлівський селищний голова                                         Ігор ОСТАПЧУК

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь