Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбудеться мистецька премія імені Нестора Кизенка

Дата: 26.08.2020 14:09
Кількість переглядів: 2355

   З метою заохочення талановитих представників творчої інтелігенції, популяризації кращих творів сучасного українського образотворчого мистецтва, підтримки талантів Недригайлівщини та увічнення пам’яті видатного художника  в 2011 році громадською організацією «Недригайлівське земляцтво в м. Київ» заснована мистецька премія імені Нестора Кизенка, яка дає змогу ознайомитися з творчістю земляків- художників, відкрити нові імена, побачити творчий доробок митців та долучитися до невичерпних глибин образотворчого мистецтва.

    Цьогоріч виставка робіт відбудеться з 2 по 4 вересня    2020  року  з 8-00 до 17-00, підведення підсумків конкурсу – 4 вересня 2020 року о 12-30  в КЗ «Недригайлівський центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради Сумської області» (смт Недригайлів вул. Шевченка, 2).

   Учасниками конкурсу можуть бути жителі та уродженці Недригайлівщини, що проживають в Україні й за кордоном, а також громадяни, які тривалий час працювали на території Недригайлівського району.

    Заявки разом із роботами подаються  до 1 вересня поточного року до відділу з питань культури, релігій та туризму Недригайлівської селищної ради Сумської області за адресою: смт Недригайлів, вул. Вишнева,1. (У поданні зазначаються біографічні дані претендента на здобуття премії, освіта, вид та кількість робіт (не більше трьох живописних творів). Роботи подаються оформленими: рамка, назва, підпис. Репродукції та копії полотен інших художників не допускаються.

    Премія присуджується у двох номінаціях:

- дитяча творчість (діти шкільного віку до 16 років включно);

- творчість майстрів мистецтв та народної творчості (без обмежень у віці).

Захід проводиться з дотриманням протиепідемічних вимог та у масковому режимі.

Інформація та довідки за телефонами: 5-28-31; 5-24-32, 0509101117, 0663347917.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь