A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Вітання Недригайлівського селищного голови Ігоря ОСТАПЧУКА з Днем визволення населених пунктів Недригайлівської селищної ради від нацистських загарбників

Дата: 08.09.2020 08:56
Кількість переглядів: 3877

Дорогі ветерани! Шановні жителі Недригайлівської громади!

 

  Щиро вітаю вас з 77-ю річницею з Дня визволення населених пунктів Недригайлівської селищної ради   від нацистських загарбників.

  За цією датою стоїть багато подій, які слід ніколи не забувати.

 Майже 2 роки недригайлівська земля перебувала у повній ворожій окупації. Окупанти вішали патріотів на шибеницях, катували в урочищі Трохмишівка, розстрілювали, вивозили на каторжні роботи.  

  Саме тому кожна  річниця визволення  має стати для всіх нас днем скорботи і пам’яті.

  Я памятаю часи, коли, виблискуючи бойовими нагородами, багатолюдна колона наших ветеранів під звуки духового оркестру з почестями в ногу крокувала  центром селища. Від чого серця таких як я юнаків переповнювала безмірна гордість за свою країну, за своїх дідів-прадідів.

  Так давайте і сьогодні не забудемо їх подвиг, подвиг  тих, хто поклав своє майбутнє, своє життя, визволяючи нашу землю.

  Спасибі ветеранам  за те, що в надзвичайно важкій боротьбі вистраждали і захистили нашу свободу. За те, що своїми руками підняли наш край з руїн і що  нагадуєте нам, як потрібно жити і любити свою Батьківщину!

  Бажаю всім землякам здоров’я, щастя, упевненості в грядущому дні й ніколи не зазнати ні вам, ні вашим дітям і внукам воєнних лихоліть.

  Нехай нас у всі часи об’єднує та згуртовує любов до рідного краю, бажання захистити його, зробити ще красивішим, багатшим, квітучим! Нехай на вулицях нашої громади завжди панує атмосфера миру і добра, а в життя кожного  доля приносить тільки позитивні зміни, сім’ї будуть міцними, а діти ростуть здоровими і щасливими!

  Пам’ятайте, на якій героїчній землі ми живемо. Хай сила цієї землі допомагає долати труднощі, яких сьогодні, на жаль, багато у нашій державі.
  Як кажуть мудрі, старі люди, хто памятає своє минуле, свою історію, в того буде майбутнє. Ми одна з тих громад, що має таке багате на історичні, знакові події минуле, тому ми просто зобов'язані зберегти отримане, надбати сьогоднішнє та достойно передати його наступним поколінням.

  Зі святом вас, шановні ветерани та жителі громади!

 

  З повагою Недригайлівський селищний голова Ігор ОСТАПЧУК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь