A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ПАМ'ЯТАЙМО ЦІНУ ВІЙН ТА ЗБЕРЕЖІМО УКРАЇНУ ДЛЯ СВОЇХ НАЩАДКІВ

Дата: 15.02.2021 16:38
Кількість переглядів: 2076

 Щоб вшанувати пам'ять тих, хто поліг в Афганістані та під час військових дій на території інших держав, поклонитися тим, хто прийшов із війни живим, на території Недригайлівської громади було проведено ряд заходів.

 Сьогодні, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, у залі засідань місцевої влади відбувся круглий стіл з колишніми військовослужбовцями.

 На нараді були присутні голови та заступники територіальних громад, представники районної влади, військовий комісар, керівники підприємств, установ та організацій.

 Зі словами привітання до своїх товаришів, звернувся голова Недригайлівської районної спілки ветеранів Афганістану Олександр ПЕДЬКО.

 Членів Спілки, а також громадян, які активно допомагають у підтриманні життєдіяльності інституту громадянського суспільства, було нагороджено медалями, грамотами, подяками цінними подарунками

 Пам'ять про всіх тих, хто відійшов у вічність вшанували хвилиною мовчання.

 Після урочистої частини круглого столу, кожен учасник бойових дій на території інших держав, мав змогу задати будь-яке запитання, що його хвилює і отримати вичерпну відповідь від відповідальних спеціалістів.

 Піднімалися питання забезпечення пільговими рецептами, зубопротезування, пільгового перевезення, соціального захисту та ін. При обговоренні питань, шляхи вирішення проблем вказано відповідальним особам на їх виконання.

 Після засідання відбулося покладання квітів до пам'ятного знака "Воїнам-афганцям Недригайлівщини" та до пам’ятної колони, присвяченої загиблим учасникам бойових дій на території інших держав, що знаходиться у капличці, розташованій у Меморіалі Пам’яті та Слави селища Недригайлів.

 За загиблими воїнами біля пам'ятного знаку, настоятель храму Святого Петра Багатостраждального Калнишевського ПЦУ отець Василь, провів поминальну панахиду, за загиблими воїнами.

 Напередодні, заступник Недригайлівського селищного голови Володимир ШУДА, спільно з головою Недригайлівської районної спілки ветеранів Афганістану Олександром ПЕДЬКОМ, відвідали матір нашого земляка, загиблого на афганській війні, Віру ГАШЕНКО та членів сімей померлих від хвороб воїнів-афганців, вручивши їй подарунки.

 Перш за все, сьогодні ми сьогодні вшановуємо мужність воїнів, яким довелось нести нелегку військову службу під час локальних війн, що вирували у різних країнах світу.

 Дякуємо тим, хто і сьогодні продовжує захищати територіальну цілісність і незалежність нашої рідної України.

 Вкотре з глибоким сумом згадуємо тих, хто віддав на війні найдорожче — своє життя.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь