A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

НА НЕДРИГАЙЛІВЩИНІ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ПОБУВАВ ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ СУМСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Дата: 19.03.2021 08:02
Кількість переглядів: 424

Сьогодні з робочим візитом до Недригайлівської громади завітав заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Віталій МАКСИМЕНКО під час якого його супроводжували директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир ПІДЛІСНИЙ, начальник служби у справах дітей Сумської обласної державної адміністрації Юрій КАЛІНОВСЬКИЙ та Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ.

Розпочалася поїздка з відвідування села Хоружівка.

Директор Сумського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості Михайло ГУЗЬ разом із своїм заступником Вікторією ШАПОВАЛОВОЮ ознайомили заступника голови облдержадміністрації з матеріально-технічною базою Навчального відділення Сумського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, провели презентацію Центру сприяння розвитку об’єднаних територіальних громад державної служби зайнятості, ознайомили з інфраструктурою села як модельного об’єкту для підготовки спеціалістів в об’єднаних територіальних громадах за напрямками, що забезпечують життєдіяльність громад, а також відвідали гуртожиток для слухачів та квартир для проживання викладачів ДНЗ «Сумський центр ПТО ДСЗ».

Наступним закладом, в якому побувала поважна делегація, був Хоружівський центр соціально-психологічної реабілітації дітей області. З роботою закладу присутніх ознайомила директор Валентина МИКОЛАЄНКО.

На завершення перебування заступника голови Сумської обласної державної адміністрації на Недригайлівщині, за ініціативою Недригайлівського селищного голови Костянтина ВОЛКОВА, Віталій МАКСИМЕНКО відвідав Недригайлівську спеціалізовану загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів(опорний заклад), яка вже тривалий час перебуває в стані ремонту, де директор школи Наталія КОЛОУСОВА ознайомила зі станом ремонтних робіт у закладі.

Сьогодні у школі навчається 650 учнів. Навчання організовано у дві зміни, у зв’язку з тим, що ІV поверх, половина ІІІ поверху, спортивна зала непридатні для навчання, оскільки у 2019 році відповідно до укладеного Договору підряду ТОВ «Профт Буд Сістем» були розпочаті ремонтно-будівельні роботи. З січня 2020 року і до цього часу ремонт не проводиться.

У зв’язку з несвоєчасним і неякісним виконанням ремонтних робіт

Департаментом капітального будівництва Сумської обласної державної адміністрації, який є замовником по даному об’єкту, договір було розірвано.

У вересні 2020 року об’єкт знову було виставлено на торги, а у листопаді укладений договір з ТОВ Будівельною компанією «КРОС». Сума договору становить 16559636,29 грн.

Для очільника Недригайлівської громади Костянтина ВОЛКОВА питання закінчення ремонтних робіт у навчальному закладі є вкрай хвилюючим та важливим, бо першочерговим пріоритетом у його роботі є діти.

Проєкт «Реконструкція Недригайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів по вул. Незалежності, 25 в смт Недригайлів Сумської області (інженерні мережі та оздоблення приміщень)» пройшов конкурсний відбір Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР).

Залишкова вартість проєкту – 17688,576 тис.грн., в тому числі кошти ДФРР – 15790,576 тис.грн. Недригайлівською селищною радою виділено кошти в сумі 1898 тис.грн. для співфінансування.

Віталій МАКСИМЕНКО зазначив, що після позитивного рішення Міжвідомчої комісії Міністерства розвитку громад та територій України кошти з державного бюджету будуть виділені Недригайлівській громаді вже у 2021 році.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь