A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

КНИГА СІМЕЙНИХ ІСТОРІЙ

Дата: 14.05.2021 11:05
Кількість переглядів: 306

Сім’я, увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь, завжди була і залишається осередком збереження культурних і духовних традицій нації.

15 травня відзначається найсімейніше свято нашого часу - Міжнародний день сім'ї. Засноване в 1993 році з ініціативи Генеральної Асамблеї ООН, воно швидко знайшло своїх прихильників по всьому світу. Головна мета свята -зміцнити зв'язки в сім'ях і звернути увагу влади і всього суспільства на ті проблеми, з якими традиційно стикаються сім'ї в кожній країні.

З метою популяризації сімейних цінностей, на передодні свята, відділом праці та соціального захисту населення Недригайлівської селищної ради організовано захід «Книга сімейних історій», на який було запрошено прийомні та багатодітні сім’ї.

Під час круглого столу учасники поділилися традиціями та цікавими історіями з життя своїх сімей, переглянули сімейні фото. Голова селищної ради Костянтин ВОЛКОВ наголосив увагу на те, що сім’я є тією цеглинкою з якої складається добробут і спокій у нашій державі, звернув увагу на проблемні питання, які виникають під час виховання дітей та вручив мамам подяки за вагомий внесок у розвиток сімейних цінностей.

Без перебільшення можна сказати: сім'я – це найважливіше, чим багата людина. Опора, тил, підтримка, розуміння. Нехай же сьогодні кожен згадає про своїх рідних і близьких, зателефонує, напише, привітає і порадіє за те, який скарб у нього є.

З міжнародним днем сім'ї!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь