Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ОДЯГНИ ВИШИВАНКУ КРАЇНО МОЯ

Дата: 20.05.2021 16:07
Кількість переглядів: 337

Вже стало чудовою традицією щорічно відзначати на території Недригайлівської селищної ради яскраве патріотичне свято – День вишиванки. Це міжнародне свято, покликане зберегти вишиту сорочку, як символ незламності духу українського народу у боротьбі за незалежність. Висловили шану до національної традиції, проявили патріотизм жителі різного віку, в різних куточках громади, вдягнувши вишиванки та прийнявши участь у різноманітних культурно-митецьких заходах.

21 травня в КЗ «Недригайлівський центр культури і дозвілля» відбулося відбулося свято української вишиванки «Одягни вишиванку країно моя». «Одягаючи вишиту сорочку, демонструєш не тільки її красу й унікальність, але й засвідчуєш свою приналежність до віковічної української культурної традиції. Для українців це не просто одяг – це символ, який несе в собі духовне багатство, мудрість і традиційний зв’язок поколінь» - сказав у своєму привітанні Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ.

Чудовий настрій та святкову обстановку створили: народний аматорський вокальний жіночий ансамбль «Горлиця» КЗ «Недригайлівський центр культури і дозвілля», виступи дуетів баяністів та бандуристів, інструментальний ансамбль гітаристів КЗ «Недригайлівська дитяча музична школа».

Бережіть українське - носіть вишиванку/

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь