A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

НАМ ПОТРІБНА САМЕ ВАША ПІДТРИМКА!

Дата: 24.05.2021 10:40
Кількість переглядів: 374

Приєднуйтесь до голосування за наш проєкт "ЩАСЛИВА МОЛОДЬ - УСПІШНА ГРОМАДА!".

НАПРЯМОК: Залучення молоді

Коротко про проєкт:

Недригайлівська селищна рада налічує майже вісім тисяч осіб молодих жителів. Саме в молодому поколінні місцева влада бачить потенціал для створення успішної громади. КСК "Колос" розташований в центрі селища Недригайлів і є одним з улюблених місць відпочинку молоді, школярів, мам з маленькими дітьми. Тому на сьогодні гостро стоїть проблема облаштування простору для активного відпочинку молоді та інших вікових категорій.

Детальний опис ідеї проєкту:

Місцева влада дуже зацікавлена у розбудові та розвитку Недригайлівської громади, тому всіляко сприяє залученню дітей та молоді до співпраці на всіх етапах місцевого розвитку. На сьогодні важливо, щоб молодій людині було цікаво бачити себе в майбутньому громади, вдосконалювати та реалізовувати себе в тій місцевості, де вона проживає.

Проєкт "Щаслива молодь – успішна громада" передбачає облаштування території стадіону та прибережної зони річки Сула. При вході на КСК "Колос" проходить прибережна зона, вона буде облаштована під пляжну зону, зліва – паркова алея, де на сьогодні розміщені дитячі майданчики, додатково будуть встановлені різні казкові фігури, далі над річкою невеличкий місточок, який буде переобладнано в "міст закоханих", на стадіоні є можливість займатися катанням на роликах, велосипедах, скейтах, а також картинг та стрільба з пневматичної зброї. Поруч обладнаний танцпол.

Далі за стадіоном, вздовж берега річки буде збудований пірс і пристань для катамаранів, поруч буде відведена зона для пікніків, з бесідками та галявинами для можливості встановлення наметів для гостей і туристів громади. Сам стадіон знаходиться в самому центрі громади, поруч автомобільне сполучення міжнародного значення Київ-Суми-Юнаківка, розвинена інфраструктура, музеї, пам’ятки архітектури, туристичні маршрути, що є досить привабливим для жителів, гостей та туристів громади.

ПРОГОЛОСУВАТИ МОЖНА ДАЛІ, ЗАРЕЄСТРУВАВШИСЬ ЗА ДОПОМОГОЮ ЕЛЕКТРОННОЇ ПОШТИ АБО ПЕРЕЙШОВШИ ЗА АКАУНТОМ У FACEBOOK

ТИСНІТЬ НА ПОСИЛАННЯ  https://otg.fakty.com.ua/communities/nedryhaylivska-hromada


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь