Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ВСІ МИ РІЗНІ, АЛЕ ВСІ МИ РІВНІ

Дата: 18.06.2021 18:38
Кількість переглядів: 303

Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і не забувати про те, що поруч із нами живуть люди з інвалідністю, які потребують допомоги та уваги.

В КУ "Недригайлівський територіальний центр соціального обслуговування ( надання соціальних послуг)" діє клуб за інтересами для молодих людей з інвалідністю.

В черговий раз зустрівшись, вирішили пограти в шашки, позмагатися, хто кращий. Як виявилося ця гра відома усім з дитинства.

Переможених не було, всі були задоволені. Активно спілкуючись, вони творять для себе та довкола себе простір взаєморозуміння, взаємопідтримки та доброзичливості.

Ми не в змозі змінити долі людей, але можемо допомогти відчути повноту життя, і якщо допомога приходить вчасно, людина вертається в суспільство і це є успішний результат – спільна радість.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь