A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

НА СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПРИЙНЯТО РЯД ДУЖЕ ВАЖЛИВИХ РІШЕНЬ ДЛЯ ПОДАЛЬШОЇ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДИ

Дата: 15.07.2021 17:49
Кількість переглядів: 1185

Сьогодні відбулося третє пленарне засідання десятої сесії Недригайлівської селищної ради восьмого скликання. На порядок денний було винесено дев'ять питань. Всі вони стосувалися подальшої життєдіяльності громади.

Зокрема, розглянули питання:

1. Про затвердження договору на закріплення майна на праві оперативного управління з КНП «Недригайлівський центр первинної медико-санітарної допомоги».

2. Про надання дозволу Недригайлівській спеціалізованій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Недригайлівської селищної ради на продовження терміну дії договору оренди на вбудовані нежитлові приміщення в будівлі котельні та мережу теплотраси.

3. Про затвердження договору на закріплення майна на праві оперативного управління з КНП «Недригайлівська лікарня».

4. Про передачу КНП «Недригайлівська лікарня» на баланс на праві оперативного управління частини вбудованих нежитлових приміщень у громадській будівлі за адресою: смт Недригайлів, вул. Шкільна, буд. 12-а.

5.Про надання одноразової матеріальної допомоги.

6. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Недригайлівської селищної ради.

7.Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Недригайлівської селищної ради.

8.Про встановлення фіксованих ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців на території Недригайлівської селищної ради.

9.Про внесення змін до бюджету Недригайлівської селищної територіальної громади на 2021 рік

Прийняття змін до бюджету дасть змогу внести коригування до проєкту і рухатися далі ремонтним роботам у Недригайлівській школі. Очільник громади наголосив, що питання закінчення ремонту є основним на даний час і має бути пріоритетним для всіх. "Наші діти - це завтрішня цивілізація. Маємо прикласти всіх зусиль для того, щоб новий навчальний рік розпочався у нормальних умовах", - наголосив Костянтин ВОЛКОВ.

Попередньо питання були детально обговорені та розглянуті на постійних профільних комісіях, тому засідання пройшло плідно та результативно.

Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ подякував присутнім депутатам за конструктивну співпрацю та за те, що вони піклуються про вирішення таких важливих питань для майбутнього розвитку Недригайлівської громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь