Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ ВДАЛОСЯ ДОСЯГНУТИ ДОМОВЛЕНОСТЕЙ ТА ЗАЛУЧИТИ ПЕРЕВІЗНИКА ДЛЯ ВИКОНАННЯ ПЕРЕВЕЗЕНЬ НА ТЕРИТОРІЇ ГРОМАДИ

Дата: 11.08.2021 10:58
Кількість переглядів: 1260

Недригайлівським селищним головою Костянтином Волковим 5 серпня 2021 року укладено тимчасові договори з фізичною особою-підприємцем Діжечко С.М. на перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування у межах території Недригайлівської селищної ради, зокрема, по маршрутах «Недригайлів – Хоружівка та «Недригайлів – Горькове».

Нагадаємо, що договори на перевезення пасажирів на маршрутах за напрямами Недригайлів-Терни та Недригайлів-Іваниця укладено 25 червня 2021року.

З настанням осінньо-зимового періоду буде відновлено перевезення пасажирів по маршруту Недригайлів-Курмани.

Прийняттю цього рішення передувала значна робота відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності селищної ради та депутата Недригайлівської селищної ради Сергія ПЕДЬКА по залученню перевізника: неодноразові зустрічі, перемовини, консультації з питань вивчення пасажиропотоку, збереження діючих графіків руху, оптимізація рейсів за певними напрямками.

Відтепер перевезення на території громади виконуються за напрямами Недригайлів-Терни, Недригайлів-Іваниця, Недригайлів-Хоружівка, Недригайлів-Горькове.

До відома населення графіки руху по маршрутах!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь