A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

У ЗАСІДАННІ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ ПРАЦІВНИКИ БІБЛІОТЕЧНИХ ТА КЛУБНИХ ЗАКЛАДІВ ГРОМАДИ

Дата: 31.08.2021 14:32
Кількість переглядів: 1481

31 серпня   відбулося засідання виконавчого комітету  Недригайлівської селищної ради, де головними стали питання «Про  стан підготовки закладів освіти Недригайлівської селищної ради до нового 2021-2022 навчального року», «Про роботу сільських закладів культури    щодо     організації дозвілля населення», «Про      прогноз       бюджету Недригайлівської селищної  територіальної        громади  на 2022-2024 роки».    

  Члени виконкому також розглянули стан роботи із зверненнями громадян у Недригайлівській селищній раді за підсумками роботи І півріччя  2021 року, надали дозвіл на розробку проєктно-кошторисної документації «Реконструкція КЗ «Недригайлівський центр культури і дозвілля  Недригайлівської  селищної ради Сумської області за адресою:  вул. Шевченка, 2, смт Недригайлів Роменського району Сумської області»,  затвердили проєктно-кошторисну документацю «Реконструкція системи газопостачання та вузла обліку газу за адресою: вул. Сумська, 4, смт Недригайлів, Сумської області»,    надали    згоду  на    проведення  реконструкції  за  проєктом «Реконструкція будівлі корпусу інфекційного відділення у будівлю відділення стаціонарної паліативної медичної допомоги за адресою:  вулиця Шкільна 12 в, смт Недригайлів, Сумської області», розглянули інші питання життєзабезпечення селищної ради.

Виступаючи перед присутніми по питанню «Про  стан підготовки закладів освіти Недригайлівської селищної ради до нового 2021-2022 навчального року», начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту селищної ради Ніна СЕРДЮК дала відповіді на запитання стосовно реконструкції Недригайлівської школи, початку нового навчального року та ін. Зокрема, вона зазначила, що діти будуть навчатися в одну зміну, що значно полегшить сам процес навчання, роботу педагогів, обслуговуючого персоналу, організацію підвезення, а також подякувала трудовому колективу Недригайлівської школи за те, що значну частину з підготовки приміщення школи до нового навчального року вони взяли на свої плечі.

Розглядаючи питання «Про роботу сільських закладів культури    щодо     організації дозвілля населення», селищний голова Костянтин ВОЛКОВ озвучив свої бачення  розвитку, зокрема, він зазначив, що галузь культури повинна постійно змінюватися, удосконалюватися, освоювати нові методи і підходи до роботи, обмінюватися досвідом. «Треба створити такий культурний продукт, щоб ми були затребувані не тільки в громаді, а й за її межами», - зазначив очільник громади, а також подякував присутнім на засіданні виконавчого комітету працівникам клубних та бібліотечних закладів за участь в організації проведення днів сіл, за небайдужість до розвитку галузі культури на селі.

З рішеннями виконавчого комітету  можна буде ознайомитися на вебсайті Недригайлівської селищної ради у розділі «Нормативні документи».                                                                                                   

З питань порядку денного перед присутніми  виступили начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту селищної ради Ніна СЕРДЮК, начальник відділу з питань культури, релігій і туризму Анна ТИМЧЕНКО,  керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Юлія ШЕВЧЕНКО, головний спеціаліст фінансового відділу селищної ради Людмила МІКУЛІНЦЕВА, начальник відділу праці та соціального захисту селищної ради Леніна ВОЛОШКО, начальник відділу містобудування, архітектури та надзвичайних ситуацій селищної ради Володимир ФЕДАЙ, директор комунального некомерційного підприємства  «Недригайлівська лікарня» Ігор ПОНОМАРЕНКО, спеціаліст служби у справах дітей селищної ради Марина ШАМОТА, начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності селищної ради Людмила ТОКАР.                    

Активну участь у засіданні виконавчого комітету взяли заступник голови виконавчого комітету Володимир ШУДА, члени виконавчого комітету Ірина ПОСТОЄНКО, Людмила ТОКАР, Валентина ДЯЧЕНКО, Ігор КРИШТОП.

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь