A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ДЕНЬ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ДЕНЬ ВЕТЕРАНА ПРОЙШОВ НА УРА

Дата: 01.10.2021 18:42
Кількість переглядів: 1624

Другий місяць осені розпочинається з особливої дати – 1 жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. Для працівників КУ "Недригайлівський територіальний центр соціального обслуговування" (надання соціальних послуг) Недригайлівської селищної ради цей день наповнений кропіткою роботою, адже жоден пенсіонер, який перебуває на обслуговуванні не повинен залишитися без уваги та турботи.

Соціальні робітники з теплими словами привітання відвідали 239 пенсіонерів, які обслуговуються вдома, 27 чоловік найбільш незахищених громадян отримали продуктові набори, частину з яких надав депутат Недригайлівської селищної ради Володимир СЕРГІЄНКО. А для відвідувачів відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги сьогодні справжнє свято, адже вперше за багато років завдяки чуйній, добрій людині, депутату Сумської обласної ради Петру ПОСТОЛУ відділення територіального центру поповнилось такою, вкрай необхідною, новенькою пральною машиною, яку напередодні свята Петро Іванович придбав та подарував територіальному центру. Тепер пенсіонери зможуть вчасно та якісно отримати послуги прання. Колектив терцентру та люди похилого віку щиро вдячні за таких подарунок.

Але що ж то за свято без музики та співу?

Для поважних жителів громади в КЗ «Недригайлівський центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради було організовано та проведено святковий концерт за участі найталановитіших майстрів своєї справи.

Безмежно дякуємо всім, хто подарував хвилини радості нашим пенсіонерам. Всі хто завітав до центру культури і дозвілля змогли скуштувати різних смаколиків, які турботливо приготували працівники територіального центру, а також отримати задоволення від неймовірних робіт, які вишивають майстрині клубу «Вишиванка».

Зі словами привітання до присутніх звернувся Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ та голова ради Недригайлівської організації ветеранів Василь КРІПАК. Найактивніші пенсіонери були відзначені грамотами та цінними подарунками. В цьому чудовому залі панувала неймовірна атмосфера тепла та радості.

Але свято було б неповним, якби не мелодії духового оркестру "Mamont Band", який зустрів наших гостей на виході зі святкового концерту. Кожен відчув красу та неперевершеність звучання живої музики. І закружляли пенсіонери у вальсі, як колись багато років тому.

Цей день йшов до завершення, але заряд бадьорості та позитивної енергії буде ще довго давати наснагу нашим людям поважного віку.

Хай у вашому житті, шановні пенсіонери, буде багато сонячних та теплих днів, радісних моментів та море яскравих емоцій.

Всім тим, хто подарував нашим людям частинку своєї душі, частинку свого часу, частинку своїх фінансів бажаємо, щоб на вашому шляху зустрічались люди такі ж щирі і надійні як ви. Нехай душа багатіє добрими справами і вчинками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь