A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ДО УВАГИ БАТЬКІВ ДІТЕЙ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ

Дата: 25.11.2021 17:25
Кількість переглядів: 182

Відділ праці та соціального захисту населення повідомляє, що на V оздоровчу зміну для оздоровлення та відпочинку пільгових категорій дітей за рахунок коштів державного бюджету у наявності є путівки до:

- дитячого табору оздоровлення та патріотичного виховання дітей та молоді в Карпатах «Соколята» (Львівська область) – 2 путівки;

- державного підприємства України "Міжнародний дитячий центр "Артек" (Київська область) - 1 путівка;

- державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» (м.Одеса) – 2 путівки.

Оздоровлення дітей проходитиме із 5 до 25 рудня 2021 року. Безкоштовними путівками можуть скористатися наступні категорії дітей:

діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування; діти з інвалідністю; діти, одному з батьків яких встановлено інвалідність I або II групи; діти, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи; діти із багатодітних сімей; діти із малозабезпечених сімей; діти осіб, визнаних учасниками бойових дій; діти, один із батьків яких загинув (пропав безвісти) у районі проведення антитерористичних операцій; діти, зареєстровані як внутрішньо переміщені особи; рідні діти батьків-вихователів або прийомних батьків, які проживають в одному дитячому будинку сімейного типу або в одній прийомній сім'ї; діти, взяті на облік службами у справах дітей як такі, що перебувають у складних життєвих обставинах; діти, які перебувають на диспансерному обліку; талановиті та обдаровані діти - переможці міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських, районних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад, відмінники навчання, лідери дитячих громадських організацій; діти - учасники дитячих творчих колективів і спортивних команд; діти працівників агропромислового комплексу та соціальної сфери села.

Перевезення дітей до/із закладу оздоровлення та відпочинку проводиться за рахунок і у супроводі батьків дитини.

Батькам, або особам, що їх заміняють, які виявили бажання оздоровити дітей, необхідно звернутися із відповідною заявою до відділу праці та соціального захисту населення Недригайлівської селищної ради (смт. Недригайлів, вул. Сумська, буд. 13 тел. 5-23-56)

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь