A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

"МАЄМО ОБ'ЄДНУВАТИСЬ НАВКОЛО ІДЕЇ", - КОСТЯНТИН ВОЛКОВ

Дата: 21.01.2022 15:55
Кількість переглядів: 1218

Ідея соборності, єдності завжди була і залишається актуальною для нашого народу.

Проголошення Соборності УНР і ЗУНР 22 січня 1919 року – історичний акт об’єднання українських земель в одній державі. Подія основоположна для українського державотворення. Акт Злуки став історичним об’єднанням українських земель в одній державі.

Соборність передбачає не лише пам’ять про минуле, а й потребує згуртованої спільної праці та взаємодії в сучасносному житті.

Напередодні цього визначного свята керівництво та працівники Недригайлівської селищної ради поклали квіти до пам’ятного знаку захисникам, полеглим та волю та незалежність України.

У своєму зверненні до присутніх очільник Недригайлівської громади Костянтин ВОЛКОВ зазначив, що важливо бути дружніми, об'єднаними навколо всіх ідей, які принесуть користь нашій громаді та, в першу чергу людям, які в ній проживають. Об'єднавши знання, вміння та можливості можна досягти успіху в будь-якій сфері.

У цей надзвичайно важкий час на всіх нас лежить величезна відповідальність – вистояти й утримати наші соборність і незалежність.

Також цими днями по всій громаді проводиться покладання квітів до пам’ятників і пам’ятних знаків учасникам національно-визвольної боротьби Українського народу в ХХ столітті, іншим видатним діячам українського державотворення. У закладах культури заплановано проведення тематичних онлайн вечорів "Соборна і свята, моя ти Україно".

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь