Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ПРОВЕДЕНО ПРОФІЛАКТИЧНУ ЗУСТРІЧ З ПИТАНЬ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ

Дата: 04.02.2022 15:20
Кількість переглядів: 1454

3 лютого рятувальники провели профілактичну зустріч з керівниками закладів, начальниками відділів селищної ради. Під час бесіди головний інспектор відділу організації профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Роменського районного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області Володимир ШАМОТА нагадав присутнім про необхідність дотримання правил безпечної поведінки в побуті.

Було наголошено, що обігрівальні прилади, вентиляція, димоходи, печі завжди повинні знаходитись в справному стані, а при виявленні недоліків, їх необхідно негайно усувати. Володимир Миколайович наголосив на співпраці усіх служб і відділів у плані попередження пожеж. "Ми не повинні бути байдужими. Якщо знаєте, що у одиноких, інвалідів, або інших категорій громадян є проблеми з опаленням, електрикою, треба їм допомогти. Ми готові завжди виїхати, надати роз'яснення. Краще попередити біду, ніж потім ліквідовувати її наслідки", - зазначив рятувальник.

Наостанок усім роздали спеціальні інформаційні пам’ятки з найголовнішими правилами безпечної поведінки та телефонами екстрених служб.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь