Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Міністерство аграрної політики та продовольства України розпочало прийом заявок від підприємств сектору харчової промисловості та агропромислового комплексу для включення їх до переліку об’єктів критичної інфраструктури.

Дата: 27.12.2022 15:53
Кількість переглядів: 417

Фото без опису

Міністерство аграрної політики та продовольства України розпочало прийом заявок від підприємств сектору харчової промисловості та агропромислового комплексу для включення їх до переліку об’єктів критичної інфраструктури.

Мінагрополітики, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів від 16 грудня 2022 р. № 1384 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 жовтня 2020 р. № 1109 «Деякі питання об’єктів критичної інфраструктури», визначатиме перелік об’єктів критичної інфраструктури сектору харчової промисловості та агропромислового комплексу. Вже створена робоча група з ідентифікації та категоризації підприємств та розпочато прийом заявок.

Документи з супровідним листом довільної форми надсилаються на поштову адресу Міністерства: 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 24 або на e-mail: agro-ki@minagro.gov.ua

Інформація про заповнення додатків 1 і 2 до Методики віднесення об’єкта критичної інфраструктури до однієї з категорій критичності розміщена на сайті Мінагрополітики в розділі «Напрями» / «Критична інфраструктура»/«Включення підприємств до переліку об’єктів критичної інфраструктури».

Належність до критичної інфраструктури підприємств визначатимуть, зокрема, за такими критеріями:

належність підприємства до певного сектору;

кількість людей, яких забезпечує підприємство;

негативний вплив на інші сектори в разі відсутності енергопостачання;

зв’язок з іншими об’єктами критичної інфраструктури.

Після розгляду заявки суб’єктів господарювання, у разі позитивного рішення робочої групи, відповідний акт передається до центрального органу.

Статус об’єкта критичної інфраструктури може надавати пріоритетність у забезпеченні електроенергією та впливати на бронювання військовозобов’язаних працівників.

З повним алгоритмом дій для подачі заявок можна ознайомитись на ресурсах Міністерства аграрної політики та продоводльства України за посиланням: https://minagro.gov.ua/news/minagropolitiki-rozpochalo-zbir-zayavok-z-metoyu-fiksaciyi-obyektiv-kritichnoyi-infrastrukturi-vazhlivih-dlya-prodovolchoyi-bezpeki-denis-bashlik

Як подати документи для включення підприємства до переліку об’єктів критичної інфраструктури можна дізнатись за посиланням: https://minagro.gov.ua/napryamki/kritichna-infrastruktura/vklyuchennya-pidpriyemstv-do-pereliku-obyektiv-kritichnoyi-infrastrukturi - посилання.

За матеріалами сайту Мінагрополітики:

https://minagro.gov.ua/news/obyekti-kritichnoyi-infrastrukturi-minagropolitiki-rozpochalo-prijom-zayavok-vid-pidpriyemstv-sektoru-harchovoyi-promislovosti-ta-agropromislovogo-kompleksu


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь