A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

На засіданні виконкому звітував селищний голова. Також прийняте рішення про пасажирські перевезення за маршрутом Недригайлів - Терни

Дата: 16.01.2023 08:36
Кількість переглядів: 926

Фото без опису13 січня відбулося засідання виконавчого комітету  Недригайлівської селищної ради, яке провів Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ. Селищний голова прозвітував про виконання Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2022-2023 роки та бюджету за підсумками  2023 року. Костянтин ВОЛКОВ зазначив, що проводилася цілеспрямована робота над виконанням поставлених задач з урахуванням пріоритетів, які виникали в умовах воєнного стану. Затверджені показники по доходах вцілому по Недригайлівській селищній раді виконані на 88,3%. Як позитив, по єдиному податку с/г виробників планове завдання виконано на 100,1%. У порівнянні з 2021 роком надходження по єдиному податку с/г виробників збільшилися  на      1 228,9 тис. грн, або на 17,8%.  ПДФО (податку на доходи фізичних осіб) отримано 54 580,3 тис. грн - виконання склало 93,1 % до затверджених показників. Плати за землю отримано 10 074,4 тис. грн, що становить 96,3% до затверджених показників.

Члени виконавчого комітету затвердили  Концепцію    відбудови та   сталого  економічного  розвитку  та дорожню карту впровадження концепції відбудови та сталого економічного  розвитку Недригайлівської селищної територіальної громади. З цього питання  виступила  начальник  відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності селищної ради Людмила ТОКАР (більш детально з Концепцією можна ознайомитися на  сайті  селищної ради у розділі «Нормативні документи»).

Одним з позитивних моментів стало прийняття рішення «Про призначення тимчасовим перевізником з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування у межах території Недригайлівської селищної ради», відповідно до якого з вівторка, 17 січня 2023 року, будуть здійснюватися пасажирські перевезення за маршрутом Недригайлів – Терни.  Прийняттю цього рішення передувала наполеглива, планомірна щоденна  робота з перевізниками керівництва селищної ради разом з відділом економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності селищної ради. Досягнуті домовленості з перевізником про перевезення пасажирів терміном на 3 місяці.

Також було розглянуте питання «Про надання матеріальної допомоги», відповідно до якого дев’ятьом жителям громади надана фінансова допомога на лікування та відновлення пошкодженого житла.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь