Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Ми – єдиний народ, ми – єдина країна !

Дата: 22.01.2023 11:36
Кількість переглядів: 1139

Фото без опису22 січня ми відзначаємо день, який увійшов до національного календаря, як велике державне свято - День Соборності України! Соборність – це символ. Символ боротьби за волю та порозуміння між людьми. Віри в майбутнє нашої великої родини, що зветься Україною. Велична історія нашого мужнього народу, що віками боровся за волю, за єдність, за своє щастя. Сьогодні Україна переживає нелегкі часи і саме завдяки самовідданості наших бійців, ми спокійно живемо у своїх домівках та працюємо на своїй землі. 

Аби вшанувати пам'ять про цю подію, у селищі Недригайлів на території Меморіалу Пам’яті і Слави відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку захисникам, полеглим за волю та незалежність України.

«Соборність України – це результат тривалої боротьби українського народу за свою незалежність та свободу. І подвиги героїв України ХХІ століття доводять, що за більш ніж сто років бажання жити в соборній, незалежній Україні тільки зміцніло. Це бажання, яке тече по жилах нових поколінь українців, обов’язково допоможе їм вирости гідними громадянами своєї держави», - наголосив у своєму виступі Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ.

Хвилиною мовчання вшанували загиблих земляків, воїнів, борців, патріотів – усіх тих, хто ціною власного життя здобував право прийдешніх поколінь на свободу та цілісність нашої держави. 

Нехай ця історична подія нагадає всім нам, що тільки в єдності наша країна зможе зберегти свою незалежність, здобуту не одним поколінням українцівФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь