Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

В єднанні сила і міць держави!

Дата: 16.02.2023 14:54
Кількість переглядів: 928

Фото без описуЗ початку повномасштабного вторгнення рашистського окупанта на українську землю ми зрозуміли, наскільки наш народ згуртований та єдиний. У  лиху для України годину стали, як одна велика родина,  одним цілим у боротьбі з ворогом, разом відстоюємо волю та незалежність нашої держави.

16 лютого  на території  Меморіалу Пам’яті і Слави селища Недригайлів  відбувся мітинг під лозунгом «Наша єдність наближає Перемогу» та покладання квітів до пам’ятного  знаку «Захисникам, полеглим за волю та незалежність України», присвячені   Дню єднання України.

З вітальним словом  до  присутніх звернувся Недригайлівський  селищний голова Костянтин ВОЛКОВ, який зазначив: «Ми показали єдність, згуртувалися навколо ідеї  незалежності та довели усьому світові і ворогам, що українці — це єдиний народ».  Костянтин Володимирович подякував усім, хто не втік, хто підставив і підставляє щодня  своє плече  у такі нелегкі часи, хто безкорисливо допомагає і не ставить палки в колеса та закликав і надалі бути в єдності, щоб досягти головної мети – перемоги над ворогом.                                                                    

Разом ми сильні, незламні та єдині! Віримо в наші Збройні Сили України! Все буде Україна!Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь