A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Сильні духом українські берегині

Дата: 09.03.2023 11:18
Кількість переглядів: 1284

Фото без описуСильна жінка,ніби-то, не плаче -

На обличчі спокій залиша...

Та ніхто ніколи не побачить,

Як зривається на крик її душа.

     Сильна жінка виграє́ двобої,

     Залишаючись незламною повік.

     Славімо жінку,  повсякчас,  і всюди

     Вона наш берег, берегиня й оберіг.

8 березня 2023 року в приміщенні КЗ «Недригайлівська дитяча музична школа» відбувся вечір - вшанування «Вклоняємось доземно українській жінці», присвячений  Міжнародному дню прав жінок і миру.

На захід були запрошені матері та дружина Героїв - земляків, які  віддали своє життя за Україну, жінки військовослужбовці, які проходять службу в Збройних Силах України на території Недригайлівської громади, представники установ та організацій,  громадськості.

«Великі випробування випали на ваші долі. Ви сильні, мудрі та відважні. Пам'ять про ваших синів -  це наш біль, і наша гордість. Нехай вашу домівку оминають негаразди та лихо, а серце завжди зігріває пам'ять про них. Хай буде для вас благословенним кожен прожитий день. Якщо в Україні є такі жінки, то жоден ворог не зможе перемогти український народ»,- звернувся до присутніх  Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ.

Подяки Недригайлівського селищного голови за відданість, безмежну материнську любов, неоціненний внесок у виховання синів - патріотів, Героїв - захисників, які поклали життя за державний суверенітет та територіальну цілісність незалежної  України, були вручені матерям загиблих земляків:

Вірі ШОВТУТІ, Софії ГРИБЕНИК, Тетяні ТАРАНЧЕНКО, Юлії КУЩ, Оксані ТАРАН, Ользі ГРИЦЕНКО, Вікторії  ЛИТВИНЕНКО та дружині загиблого чоловіка -Анжелі ФЕДИНІ.

 Всім присутнім жінкам військовослужбовцям, які проходять службу в Збройних Силах України на території Недригайлівської громади, Костянтин ВОЛКОВ вручив квіти.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих Героїв.

Присутніх привітав заступник  начальника  Другого відділу Роменського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, старший лейтенант  Максим МАРИГІН та подякував дівчатам і жінкам,які проявляють незмірну силу свого духу на фронті і в тилу, хто ціною власного життя боронить наш спокій,  підтримує та надихає.

 «З початку повномасштабного вторгнення російського агресора на територію України, жінки Недригайлівської громади об’єдналися,  стали єдиним цілим. Слабка, тендітна жіночність перетворилася в стійку та незламну потужну силу, яка об’єднала всіх між собою»,- відзначила у своєму виступі Лариса КОРОБКА, яка безпосередньо  активно  займалася організаційними питаннями гуманітарного штабу нашої громади.

Чудовою окрасою заходу стала концертна програма  творчих колективів КЗ «Недригайлівський центр культури  і дозвілля» та  КЗ «Недригайлівська дитяча музична школа», які подарували присутнім надзвичайно цікаву  і теплу атмосферу, музичні твори, неповторне розмаїття української пісні про Україну, віру, Перемогу, маму. Такі заходи надихають, переконують, що разом ми незламні, разом ми зможемо все!

 Слава Україні! Все буде Україна!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь