Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Вклонись, Україно, героям Чорнобиля

Дата: 26.04.2023 14:34
Кількість переглядів: 1245

Фото без описуНаслідки вибуху четвертого реактора Чорнобильської атомної електростанції 26 квітня 1986 року сколихнули весь світ. Дуже важливо для України і для світу не забувати про цю страшну, найбільшу техногенну  катастрофу на планеті, трагедію, яка внесла непоправні наслідки в життя кожного з нас та майбутніх поколінь.

26 квітня в селищі Недригайлів на території Меморіалу  Пам’яті і Слави відбулася хода та покладання квітів до меморіальної плити «Загиблим учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС» з  нагоди  37-х роковин  аварії на Чорнобильській атомній електростанції. В заході взяли  участь  керівники Недригайлівської громади, ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС, представники    установ, організацій, небайдужі жителі громади, місцеві медіа.

Сьогодні Україна має боронити свою землю від російського агресора і знову стояти на охороні світу від катастрофи. У перший день війни Чорнобильська атомна електростанція була захоплена російськими військовими, були вчинені провокації зі сторони рф, взято в полон захисників ЧАЕС та вивезено частину її обладнання. Україна і світ з острахом спостерігали за тими подіями. Адже це страшно – вдруге пережити катастрофу подібного масштабу. 

Дякуємо нашим героям-ліквідаторам на Чорнобильській АЕС, Збройним Силам України, незламним захисникам, які боронять нашу Україну від російської орди.

 Перемоги та миру Україні!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь