Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ПАМ’ЯТАЄМО!

Дата: 09.05.2023 16:51
Кількість переглядів: 1128

Фото без опису8-9 травня у селищі Недригайлів та старостинських округах пройшли покладання квітів до меморіальних комплексів, братських могил та інших пам’ятних знаків  загиблим в роки Другої світової війни, приурочені  до Дня  пам’яті та примирення та  78-ї річниці  перемоги над нацизмом.

Секретар селищної ради Алла ПОДПРЯТОВА, заступник голови селищної ради Володимир ШУДА разом з головою Недригайлівської організації ветеранів Василем КРІПАКОМ відвідали учасників бойових дій  ЮЩЕНКА Олександра Даниловича з Хоружівки і  ШАПОВАЛА Василя Івановича з Недригайлова, привітали та побажали здоров’я і мирного неба над головою.  Ще одного ветерана, МАЗНОГО Івана Тихоновича з Тернів, не вдалося відвідати, адже він перебуває у рідних в місті Суми, але йому передані найщиріші привітання.

Усе далі відходять в історію грізні роки Другої світової війни, але щороку   ми несемо квіти ветеранам, схиляємося у пошані перед пам'ятниками спочилим солдатам, дякуючи за мирне небо, за життя і свободу. З кожним роком ряди ветеранів рідшають. У громаді залишилося лише троє учасників бойових дій  тієї війни, та на жаль, ряди ветеранів поповнюються учасниками війни з росією. Війна за світле майбутнє України триває. Памятаємо кожного, хто боровся і  бореться за рідну землю! Шана і хвала!!!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь