Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

З Україною в серці вишиванку ношу!

Дата: 18.05.2023 14:49
Кількість переглядів: 1117

Фото без описуВишиванка – символ національної гордості, генетичний код, що єднає українців і презентує Україну у світі. Це - оберіг, який об’єднує і надихає на нові перемоги, ланцюжок єднання минулого, сьогодення  та майбуття українців.

З нагоди відзначення Всесвітнього дня вишиванки 18 травня 2023 року на центральній площі селища Недригайлів відбулася мистецька акція «Прийшла весна, прийде і Перемога!», якою всі присутні жителі громади  долучилися до Всеукраїнської акції «Одягни вишиванку».

Яскравою та колоритною представлена виставка  робіт народних  майстринь «З вишиванкою в серці», на якій були різнобарвні і різноманітні вишиті рушники, сукні, сорочки, картини, серветки,  оздоблені українським орнаментом. Свої роботи для широкого загалу представили майстрині – вишивальниці: Лілія АБАРОВСЬКА,  Валентина КОРЕНЕВА,  Катерина РОГОЗІНА, Катерина ЗВ’ЯЗКА, Наталія КОБІЛЄВА, Галина КУШНІР,Марія КУШНІР,Віра ОСТАПЕНКО.

Приваблює своєю чарівністю і неповторністю  виставка дитячих малюнків, яку підготували учні КЗ «Недригайлівська дитяча музична школа». Роботи дітей яскраві, з українським колоритом,  передають  натхнення чарівного світу дитячого бачення, барвисту красу і радість,  любов до України.

Присутні  мали змогу зробити фото на згадку біля тематичної фотозони та послухати патріотичні пісні про вишиванку, рідний край  у виконанні аматорських колективів  КЗ «Недригайлівський центр культури і дозвілля».

Позитивні враження, величезну насолоду отримали всі учасники  від фантастичної феєрії вишиванок, адже для більшості жителів громади у цей день вишиванка стала дрес – кодом.

Нехай наша вишиванка стане надійним оберегом і назавжди закарбує прагнення українського народу до  волі і незалежності, який сьогодні, під час війни, захоплює весь світ своєю   мужністю і героїзмом, вірою  і надією, милосердям і взаємодопомогою.

Низький уклін кожному захиснику незалежної України! Зберігаймо українську цінність, наш генетичний код нації – вишиванку!

З Днем вишиванки, Україно! Разом ми обов’язково переможемо!          Все буде Україна!Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь