Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Міноборони розробляє правила вступу до ЗСУ за стандартами НАТО

Дата: 02.06.2023 09:16
Кількість переглядів: 958

Фото без описуМіністерство оборони розпочало розробку змін до правил проходження громадянами України військової служби у Збройних силах України, які базуватимуться на стандартах НАТО, повідомила прес-служба Міноборони в понеділок, 29 травня.

«Будуть чітко розмежовані і регульовані норми проходження служби в мирний час і в особливий період. Військовослужбовці призначатимуться на посади зі штатно-посадовими категоріями, які відповідають їхнім фактичним військовим званням», – сказано в повідомленні.

У нових правилах будуть встановлені мінімальні й максимальні терміни вислуги та перебування у військовому званні. Призначення на вищі посади здійснюватиметься на основі рейтингової системи. Крім того, введеться система ротації військовослужбовців на відповідних посадах, щоб набути необхідний досвід.

Як зазначили в Міноборони, нові правила передбачатимуть, що тих, кого двічі відхилили від просування по службі, рекомендуватимуть для звільнення. «В основі змін – стандарти кадрового менеджменту НАТО», – наголосили в Міноборони.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь