Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Конституція України – символ незламної держави

Дата: 28.06.2023 15:09
Кількість переглядів: 604

Є дати, які укріплюють націю, виражають дух свободи, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно, належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.

28 червня 2023 року  в КЗ «Недригайлівський центр культури і дозвілля» відбулась мистецька акція «Квітуй, Україно, і слався в віках!», присвячена  27 –й річниці з дня прийняття  Конституції України. Колона за участю представників Недригайлівської селищної ради, організацій, громадськості селища урочистою ходою пройшла  до  пам’ятника Тарасу Шевченку, де відбулося покладання квітів.

Емоційна і лірична хореографічна композиція «Києве мій» у виконанні учнів КЗ «Тернівська дитяча школа мистецтв» налаштувала  на патріотичний лад.

Секретар Недригайлівської селищної ради Ірина ПОСТОЄНКО привітала всіх присутніх з національним святом, побажала, щоб у кожного міцніло почуття гордості за Україну, свою громаду, за втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі. Вистоїмо, зміцніємо, переможемо, відбудуємо.

Хвилиною  мовчання  вшанували пам'ять  полеглих захисників, мирних громадян, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації  проти України.

Високопатріотичні пісні прозвучали з великою самовіддачею, неповторним сценічним талантом у виконанні  творчих  колективів КЗ «Недригайлівський центр культури і дозвілля» та аматорів сцени сільських клубних закладів – філій. Прикрасили  програму   яскраві танці та милозвучні пісні  у виконанні талановитих учнів КЗ «Тернівська дитяча школа мистецтв».

Урочистим акордом, з особливим трепетом прозвучала пісня «Ми з України» до якої долучилися всі учасники заходу. Разом ми сильні, незламні, вільні!                                                                                                                                      

 Слава Збройним Силам України!  Слава Україні!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь