Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулася 14 – та сесія Недригайлівської селищної ради

Дата: 03.07.2023 15:47
Кількість переглядів: 503

 3 липня відбулася чотирнадцята сесія Недригайлівської селищної ради восьмого скликання.

Перед початком засідання сесії перед присутніми виступив депутат Недригайлівської селищної ради Юрій СЕРДЮК, який подякував  депутатам за участь у Всеукраїнській спартакіаді  серед збірних команд депутатів Сумської області та привітав з перемогою у спартакіаді. Також від імені Недригайлівської селищної ради Юрій СЕРДЮК подякував спонсорам заходу: місцевим депутатам Віктору ЛИМАНУ, Леоніду МОШІ, Володимиру СЕРГІЄНКУ, Олегу ВЕТУШЦІ, депутату Сумської обласної ради Петру ПОСТІЛУ, а також відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту селищної ради в особі начальника відділу Ніни СЕРДЮК за допомогу в організації заходу.

На  розгляд депутатів  були запропоновані надважливі питання життєдіяльності громади в умовах воєнного стану. На  сесію зявилися   21 депутат з 26.

Наразі селищна рада працює над усуненням ряду проблем, які виникають в ході вирішення питання про придбання приміщення колишнього  магазину «Універмаг» в селищі Терни. У цьому приміщенні є протирадіаційне укриття, яке  планується використовувати для перебування учнів Тернівської школи  під час повітряних тривог.  Тому  першим питанням порядку денного   депутати розглянули питання, пов’язані з    придбанням у комунальну власність Недригайлівської селищної ради зазначеного приміщення.

Наступні 4 питання порядку денного («Про затвердження Програми підвищення громадського порядку, безпеки та територіальної оборони Недригайлівської селищної територіальної громади в умовах воєнного стану на 2023 рік", «Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2022-2023 роки», "Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Недригайлівводосервіс» на 2021-2023 роки», «Про внесення змін до бюджету Недригайлівської селищної територіальної громади на 2023 рік»)  стосувалися в першу чергу посилення обороноздатності нашої громади.

 Слід зауважити, що  фракція ПП «Слуга народу» після прийняття перших трьох питань порядку денного у повному складі (6 осіб) покинули сесійну залу, не голосувавши за фінансову підтримку КП «Недригайлівводосервіс»  та внесення змін до бюджету. Дякуючи тому, що в сесійній залі була присутня більшість (14 депутатів), рішення були прийняті і це дасть змогу продовжити роботи, пов’язані з посиленням обороноздатності нашої громади на визначених напрямках.

Також було прийняте рішення про проведення фінансово-господарського аудиту Недригайлівської селищної ради за період з грудня 2020 по червень 2023 року включно.

Чотирнадцята сесія Недригайлівської селищної ради восьмого скликання завершила свою роботу, розглянувши усі заплановані та внесені на розгляд  питання порядку денного. Розпочалася підготовка до проведення 15-ї сесії.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь