Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

НА ВИКОНКОМІ ПРИЙНЯЛИ РІШЕННЯ ПРО НАДАННЯ МАТЕРІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ 240 ОСОБАМ ГРОМАДИ

Дата: 13.07.2023 16:44
Кількість переглядів: 677

13 липня відбулося засідання виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради, яке провела секретар селищної ради Ірина ПОСТОЄНКО. Розглянуто 29 питань порядку денного, 13 з  яких  - соціального спрямування.

Виступаючи перед присутніми по питанню «Про стан виконання делегованих повноважень у виконавчому комітеті Недригайлівської селищної ради за І півріччя», Ірина ПОСТОЄНКО  зазначила, що затверджені показники по доходах в цілому по Недригайлівській селищній раді виконані на 106,2%. У порівнянні з відповідним періодом 2022 року надходження збільшилися на 8 696,7 тис.грн.

Також були розглянуті питання стану виконавської дисципліни, роботи із зверненням громадян,  дотримання Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища». Надано 7  дозволів на виготовлення проєктно-кошторисних документацій, що стосувалися  реконструкцій вузлів обліку газу,  водогону та очисних споруд, будинку дитячої та юнацької творчості у Недригайлові,  Тернівської школи та Хоружівського навчально-виховного комплексу. Відповідно до прийнятого рішення виконавчого комітету, 240 громадянам надана матеріальна допомога  (з них 227 – військовослужбовцям та членам їх родин).

Активну участь в обговоренні питань порядку денного взяли члени виконавчого комітету Олександр ШЕВЧЕНКО, Микола КЛИМЕНКО, Євгенія ЛІФЕР, Анатолій АВРАМЕНКО, Ігор ОСТАПЧУК та ін. Також вони внесли ряд пропозицій, що в основному стосувалися  покращення роботи з благоустрою, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ та ін., які будуть враховані в подальшій роботі

Згодом з рішеннями виконавчого комітету можна буде ознайомитися на сайті Недригайлівської селищної ради у розділі «Нормативні документи».Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь