Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ГОТУЄМОСЯ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Дата: 18.07.2023 16:47
Кількість переглядів: 493

З метою  своєчасної та якісної підготовки закладів  та установ  освіти Недригайлівської селищної ради до організованого початку нового 2023/2024 навчального року  18 липня розпочалися  об'їзди закладів освіти громади. Комісія у складі представників  відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної, начальника відділу забезпечення  заходів з попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту  у Роменському районі центру забезпечення діяльності ГУ ДСНС України у Сумській області  Володимира ШАМОТИ провели  комісійні обстеження закладів освіти : Тернівської ЗОШ I- III ступенів та Тернівського закладу ДЗО «Теремок» щодо  додержання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки у 2023-2024 навчальному році. Під час перевірки особлива увага приділялася  протипожежному та техногенному стану, а також забезпечення належного стану укриттів закладів освіти.

      Сьогодні у рамках      реалізації  всеукраїнського проєкту Міністерства освіти і науки України, ухваленого розпорядженням  Кабінету Міністрів України «Про внесення зміни до плану основних заходів цивільного захисту на 2022 рік»  відбулось відкриття класу безпеки  в Тернівській ЗОШ I- III ступенів. Проєкт спрямовано на посилення профілактичної роботи з питань безпеки життєдіяльності здобувачів освіти.

       Під час відкриття поліцейський офіцер громади капітан поліції Ігор ЛІСНИЙ розповів дітям про основні правила безпечної поведінки на вулиці. Зокрема, про правила відпочинку біля водойм.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь