Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

15 СЕСІЯ НЕДРИГАЙЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ РОЗПОЧАЛА СВОЮ РОБОТУ

Дата: 24.07.2023 16:41
Кількість переглядів: 740

Сьогодні, 24 липня, 20 з 26 депутатів зібралися на засідання 15-ї сесії Недригайлівської селищної ради. До розгляду на сесії було запропоновано більше 450 питань порядку денного.

             Одним з перших питань депутати розглянули та одноголосно прийняли рішення «Про перейменування вулиць та провулків населених пунктів Недригайлівської селищної ради», відповідно до якого рішення про перейменування вулиць вступить у дію з 01 серпня 2023 року.

            Також затверджено Програму з відновлення, будівництва, реконструкції, експлуатації та утримання автомобільних доріг державного та місцевого значення на території Недригайлівської селищної ради, селищну Програму фінансового забезпечення відзначення на території Недригайлівської селищної ради державних, професійних свят, ювілейних дат та інших подій. Внесено зміни до Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради, до Селищної комплексної програми «Освіта».

             У зв’язку з потребами військового часу внесено зміни до Програми підвищення громадського порядку, безпеки та територіальної оборони Недригайлівської територіальної громади в умовах воєнного стану, до Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Недригайлівська лікарня», до бюджету Недригайлівської селищної територіальної громади.

             Виступаючи перед присутніми, секретар селищної ради Ірина ПОСТОЄНКО наголосила на тому, що усі програми затверджувати необхідно, але фінансуватися першочергово наразі будуть лише ті, що пов’язані з вирішенням питань обороноздатності території громади, забезпечення безпеки громадян та підтримки військовослужбовців.

              Також відбулася передача майна з балансу Недригайлівської селищної ради в оперативне управління відділу з питань культури, релігій та туризму селищної ради,  надано згоду на безоплатне прийняття до комунальної власності Недригайлівської селищної ради гуманітарної допомоги.

             Близько 60 питань порядку денного стосувалися земельних питань: затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок, проведення експертних грошових оцінок земельних ділянок комунальної власності, надання в оренду земельних ділянок, внесення змін до договорів оренди земельних ділянок, розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та ін.

             З рішеннями 15-ї сесії Недригайлівської селищної ради згодом можна буде ознайомитися на офіційному сайті Недригайлівської селищної ради у розділі «Нормативні документи».Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь