Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

У тисячоліттях і віках нехай святиться рідна Україна

Дата: 28.07.2023 12:36
Кількість переглядів: 641

Україна – це не просто територія, а могутня держава з багатою історією, надзвичайно багатогранною культурою, невимовної краси природою, а головне – з дивовижними самобутніми людьми. Ще з часів князя Київського Володимира Великого і до сьогодення ми, народ України, творимо історію нашої незалежної держави, відстоюємо наші права, свободу, територію, робимо все, що в наших силах для розвитку і процвітання нашої країни.

28 липня в селищі Недригайлів біля  пам’ятника Тарасу ШЕВЧЕНКУ  відбувся мітинг  «Україно,  з – під серця краплино – моя доля, життя і снага!»,  присвячений Дню Української Державності.

З цієї нагоди за участю керівництва Недригайлівської громади, представників установ, організацій, жителів селища відбулося урочисте покладання квітів до підніжжя пам’ятника Тарасу ШЕВЧЕНКУ  та пам’ятного  знаку «Захисникам , полеглим за волю та незалежність України» на території Меморіалу Пам’яті і Слави. 

 «Нам є чим пишатися, адже кожний великий і маленький українець наближають нас до Перемоги задля збереження цілісності України. Переконаний, що ми  зможемо відбудувати нашу державу і героїчними вчинками наших сучасників гордитимуться наші нащадки»,- звернувся до присутніх заступник  Недригайлівського  селищного  голови  Федір КРИВОПАТРЯ.

Скорботною хвилиною мовчання вшанували пам'ять  полеглих захисників під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України та мирних громадян, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Патріотично і колоритно прикрасив захід виступ народного аматорського вокального жіночого ансамблю "Горлиця" КЗ "Недригайлівський центр культури і дозвілля".

У цей день  бажаємо всім українцям стійкості, міцності духу, миру та добробуту. Зараз, як ніколи, ми повинні бути згуртованими та допомагати один одному вистояти і перемогти.  З Днем хрещення Київської Русі – України! З Днем Української Державності!

Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь