Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Мистецький захід в Сакунисі.

Дата: 03.08.2023 12:18
Кількість переглядів: 467

02 серпня 2023 року в Сакуниха відбувся благодійний мистецький проект «Моє село-моя маленька Батьківщина», орієнтований на підтримку Збройних сил України. У залі сільського будинку культури зібрались, як кажуть «від малого до старого» -  жителі села, земляки та гості Сакунихи.

         З вітальним словом до присутніх звернувся заступник селищного голови Федір Кривопатря та зазначив, що у непростий для нашої держави час, лише об’єднавшись спільно, тримаючись разом, з вірою у наші збройні сили, народ України здатний вистояти та перемогти.

         Староста села Василь Никоненко у своєму зверненні до односельців та присутніх на заході наголосив на необхідності збереження найкращих традицій рідного краю, об'єднанні, незламності патріотичного духу та вірі в перемогу.

         Перед присутніми виступили аматорські колективи художньої самодіяльності.

Учасники заходу мали змогу придбати традиційний козацький куліш, смажених карасів та різноманітні смаколики, а зібрані кошти в сумі 24440 грн, вирішили направити на підтримку військовослужбовців ЗСУ — мешканців старостинського округу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь