Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Без пісні українця не буває

Дата: 04.08.2023 15:31
Кількість переглядів: 416

За час  повномасштабної російсько-української війни українці зуміли не лише згуртуватися проти агресора, а й не забувають про підтримку наших захисників усіма можливими засобами. Кожен боронить свій фронт: військовий, волонтерський, гуманітарний. У кожного зараз своя зброя, і для декого ця зброя – українська патріотична пісня та слово.

 4 серпня 2023 року на центральній площі селища Недригайлів відбувся благодійний творчий звіт народного аматорського вокального жіночого ансамблю "Кумасі" Курманівського СБК–філії "Без пісні українця не буває" (керівник Лілія ДРЕМОВА).

 Свій творчий доробок колектив  присвятив  непохитним, героїчним Збройним Силам України. Хвилиною мовчання вшанували полеглих захисників та мирних громадян, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

У своєму  виступі секретар Недригайлівської селищної ради  Ірина ПОСТОЄНКО подякувала колективу за творчий неспокій, за розвиток та популяризацію  кращих українських традицій на культурному фронті, благодійні заходи на підтримку  незламним та героїчним захисникам - Збройним Силам України.      

Начальник відділу з питань культури, релігій та туризму Недригайлівської селищної ради Анна ТИМЧЕНКО відзначила, що лише тримаючись разом, підтримуючи та допомагаючи один одному, ми вистоїмо і переможемо.  Щира українська патріотична пісня дзвінким соловейком збирає народ слави козацької до боротьби, підтримує патріотичний дух людей.

Кожен номер колективу наповнений любов’ю до рідної землі, присвячений відважним українським воїнам, містить у собі віру на мир  та перемогу.

В ході благодійного творчого звіту  зібрано 8130 грн на підтримку ЗСУ.

Разом ми сильні, незламні та вільні!                                                                                                                                         Усім серцем віримо в нашу перемогу!   Все буде Україна!                                                                                                                       Слава Україні!  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь