Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Співпраця з міжнародними донорами

Дата: 09.08.2023 18:18
Кількість переглядів: 223

Співпраця з міжнародними донорами

В рамках проєкту (програми) «ПРООН EU4Recovery – розширення можливостей для громад в Україні» від Європейського союзу Недригайлівська селищна рада нещодавно отримала обладнання для центру надання адміністративних послуг на загальну суму 129,6 тис. гривень.

Центр надання адміністративних послуг з метою надання швидких та якісних послуг жителям громади отримав 60 кардридерів безконтактних для ІД паспортів АВТОР КР-382 на загальну суму 56743,20 гривень та іншого обладнання, а саме принтер, додатковий картридж, ноутбук, бездротова мишкав,  роутер, зчитувач карток, портативний сканер, картка пам’яті, порт, камера, валіза на загальну суму 72900,00 гривень.

Завдяки цьому в громаді доступна послуга  «Мобільний адміністратор», або «ЦНАП у валізі», — зручний спосіб надання громадянам і громадянкам необхідних державних послуг за місцем проживання чи тимчасового перебування. Такий кейс виконує роль мобільного віддаленого робочого місця для адміністраторів центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП).

За допомогою сервісу «ЦНАП у валізі» адміністратори можуть працювати з клієнтами напряму, спрощуючи процес і надаючи основні державні послуги тим, хто їх потребує. Це особливо важливо для людей старшого віку, маломобільних і тих, хто має інвалідність, а також жителів віддалених населених пунктів. 

Недригайлівщина стала однією з 109 реципієнтів такої допомоги в Україні.

Недригайлівська селищна рада вдячна Європейському Союзу та координатору проекту Молошному Анатолію Петровичу за суттєву матеріальну допомогу для ЦНАПу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь