Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Голова Недригайлівської організації ветеранів приймав вітання з нагоди ювілею

Дата: 14.08.2023 15:03
Кількість переглядів: 130

За багаторічну сумлінну працю, активну громадську діяльність, постійну підтримку ветеранів та з нагоди 75-річчя від дня народження, подякою Недригайлівської селищної ради  нагороджено голову Недригайлівської організації ветеранів КРІПАКА Василя Яковича.

         Подяку ювіляру вручила секретар Недригайлівської селищної ради Ірина ПОСТОЄНКО, яка висловила багато теплих та душевних слів на адресу іменинника, адже працьовитості, щирості та бажання творити добро у Василя Яковича завжди вдосталь.

         КРІПАК Василь Якович — донедавна член виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради, неодноразово обирався депутатом селищної ради, активний учасник  масових заходів у громаді. Особливо, якщо йдеться про вшанування пам’яті загиблих героїв Другої світової війни. За його безпосередньої участі відбуваються покладання квітів до пам’ятних знаків, організація вітань ветеранів з нагоди визначних дат, ювілеїв. Василь Якович постійно долучається до обговорення життєво важливих питань, що стосуються  діяльності громади. Окрім організаторських здібностей, ювіляр має чуйне серце, вміє співпереживати.

         Щиро вітаємо ювіляра! Зичимо здоров‘я, довголіття та ще багато років тримати активну життєву позицію на благо Недригайлівської громади!

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь