Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Уклонімось пам’яті загиблих героїв

Дата: 29.08.2023 16:46
Кількість переглядів: 110

29 серпня на території Меморіалу Пам’яті і Слави  селища Недригайлів за участю керівництва Недригайлівської громади, військовослужбовців, представників установ, організацій та небайдужих  жителів селища відбувся мітинг   «Вони пішли у безсмертя», присвячений  Дню пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Присутні віддали шану Героям України та Героям – землякам, які з початку  російсько – української війни з 2014 року віддали своє життя в боротьбі за волю, свободу та незалежність нашої країни: Олександру ШОВТУТІ, Сергію ГРИБЕНИКУ, Руслану ТАРАНЧЕНКУ, Сергію КУЩУ, Максиму МАТУЗЦІ, Володимиру ПШІННИКУ, Сергію ФЕДИНІ, Роману ЛИТВИНЕНКУ, Олександру ГРИЦЕНКУ, Сергію КОБИХНУ, Максиму КОНДРАТЕНКУ.

Секретар Недригайлівської селищної ради  Ірина ПОСТОЄНКО  у своєму виступі зазначила, що  відважні українські воїни стали символом гідності, кожен з них вчинив подвиг, поставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за нову, відроджену Україну. Ми всі у вічному боргу перед матерями й батьками за те, що вони виростили мужніх і сміливих патріотів.

«Україна  переживає найбільше випробування в новітній історії — збройну боротьбу за незалежність і територіальну цілісність проти російського агресора. Найкращі сини і доньки України продовжують її ціною своїх життів. Нехай їхній подвиг не залишиться забутим і непоміченим» - наголосив у своєму виступі представник 2 відділу Роменського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Хвилиною мовчання та  траурним салютом вшанували  пам’ять    Героїв — земляків України, які поклали своє життя на вівтар свободи та незалежності нашої країни.

Прозвучали слова вдячності,  глибокої шани, поваги  матерям та дружинам загиблих воїнів – земляків.

Усі присутні поклали квіти  до пам’ятного  знаку «Захисникам, полеглим за волю та незалежність України».

Вшанування продовжилось у комунальному закладі "Недригайлівська публічна бібліотека",  де відбувся захід під назвою «Їх подвигу не буде забуття» для матерів та дружин загиблих Героїв, які проживають на території Недригайлівської громади. 

     З рідними полеглих захисників зустрілися представники місцевої влади, військкомату, які обговорили шляхи розв'язання проблемних питань родин загиблих земляків.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь