Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ВИСОКА ЦІНА НАШОЇ ВОЛІ ТА НЕЗАЛЕЖНОСТІ

Дата: 03.09.2023 12:01
Кількість переглядів: 198

3 вересня,  9 років тому, в селі Побєда Новоайдарського району, під Старобільськом на Луганщині від обстрілу з системи залпового вогню «Смерч», з території російської федерації, виконуючи свій службовий обов’язок, загинули наші земляки - Герої України, воїни АТО Олександр ШОВТУТА та Сергій ГРИБЕНИК.

Олександр ШОВТУТА народився 21 жовтня 1984 року в смт Недригайлів. З літа 2014 року приймав участь в антитерористичній операції на сході України. Був механіком-водієм 27-го реактивного артилерійського полку Сухопутних військ Збройних Сил України. Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (23.05.2015; посмертно).
 
Сергій ГРИБЕНИК народився 18 квітня 1988 року в селі Кулішівка Недригайлівського району. Брав участь в антитерористичній операції на посаді старшого механіка-водія 27-го реактивного артилерійського полку Сухопутних військ Збройних Сил України. Нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (25.11.2015; посмертно).
 
Олександр ШОВТУТА, Сергій ГРИБЕНИК віддали свої життя, щоб захистити нас, наших батьків, дітей, нашу рідну Україну від ворога. І наш обов’язок пам’ятати про їхній подвиг, допомагати їхнім родинам.

Дякуємо за  виховання синів-Героїв,  матерям загиблих воїнів: Вірі ШОВТУТІ,  Софії ГРИБЕНИК.

На жаль, після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України, ми продовжуємо втрачати щодня синів своєї України, усвідомлюючи цим високу ціну її незалежності.
 
Вшануймо сьогодні світлу пам’ять про всіх  загиблих на війні земляків та всіх тих, хто віддав життя за рідну країну хвилиною мовчання.

Світла пам'ять про наших Героїв. 

 Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь