Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

80 років з дня визволення Недригайлова від нацистів

Дата: 08.09.2023 13:30
Кількість переглядів: 265

Сьогодні, 8 вересня, керівництво громади, представники установ, організацій та жителі селища зібралися біля Меморіалу Пам’яті і Слави, щоб відзначити 80-ту річницю визволення Недригайлова від нацистів.

Перед присутніми виступив голова  ради Недригайлівської організації ветеранів Василь  КРІПАК, який зазначив, що минула війна залишила незагоєні рани у пам’яті людей, посіяла горе у кожному домі, забрала життя багатьох українців. Василь Якович згадав поіменно партизанок-підпільниць, ветеранів Другої світової війни, яких сьогодні у громаді залишилося троє, та героїв-земляків, які загинули у війні з росією, захищаючи суверенітет України.

Присутні на мітингу хвилиною мовчання вшанували пам’ять жертв Другої світової війни, загиблих захисників і захисниць, мирних громадян, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України та поклали квіти до братської могили загиблих в роки Другої світової війни, пам’ятного знаку захисникам, полеглим за волю та незалежність України, меморіального комплексу.

Ряд заходів відбулися у закладах освіти та культури громади.

Перемога завжди давалася нашому народу дорогою ціною, але ми вистоїмо, переможемо, відбудуємо, бо боремося за своє майбутнє, свою свободу і свою землю.

 

Слава Збройним Силам України!

 

Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь