A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Зі святами! З Днем захисників і захисниць України, Днем українського козацтва та Покровою Пресвятої Богородиці!

Дата: 01.10.2023 04:20
Кількість переглядів: 109

Сьогодні Україна відзначає три славетних свята – День захисників і захисниць  України, День українського козацтва та Покрову Пресвятої Богородиці, які  перенесено з 14 на 1 жовтня у звʼязку з переходом Православної церкви України та Української греко-католицької церкви на Новоюліанський стиль календаря.

Від усього серця вітаю з цими знаменними святами усіх, хто боронить  Україну, гідних нащадків великих прадідів, у чиїх жилах тече  козацька кров. Від щирого серця бажаю здоров’я, щастя, міцності духу та миру! Нехай це свято відважних і мужніх людей завжди буде мирним і радісним, а любов до України й людська шана надихають на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові!

З початку повномасштабного вторгнення російської федерації наші воїни-земляки беруть участь у бойових діях проти російського агресора, виявляють глибокий патріотизм, стійкість, витримку й відповідальність, роблять усе можливе для захисту наших громадян, відстоюють територіальну цілісність нашої держави.

У цей день всі ми підносимо щиру молитву Пресвятій Богородиці, щоб взяла під своє покровительство усіх наших бійців, аби кожен воїн повернувся живим до своєї родини.

На жаль, Сергій Грибеник,  Олександ Шовтута, Руслан Таранченко, Володимир Пшінник,  Максим Матузка, Сергій Кущ, Сергій Федина,  Роман Литвиненко, Олександр Гриценко, Сергій Кобихно, Максим Кондратенко ніколи вже не повернуться до своїх родин. Шануймо пам'ять про них і не забуваймо про їх подвиг ніколи! Вони віддали найцінніше – своє життя!

Слава Україні!

Героям слава!
 

З повагою

секретар Недригайлівської селищної ради                 Ірина ПОСТОЄНКО Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь