A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ВІТАЛИ БІБЛІОТЕКАРІВ

Дата: 29.09.2023 16:13
Кількість переглядів: 90

Сьогодні в комунальному закладі «Недригайлівська публічна бібліотека» відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, яке відзначають 30 вересня. Привітати бібліотечну спільноту прийшли керівництво громади, колеги та шанувальники друкованого слова.

Із вітальними  словами до працівників бібліотеки звернулася секретар Недригайлівської селищної ради Ірина ПОСТОЄНКО. Вона підкреслила, що бібліотеки сьогодні є тим місцем, де всі об’єднуються та спільно діють, кожен на своєму місці, на своєму маленькому фронті з усією стійкістю та волелюбністю наближають таку бажану для всіх Перемогу.

         Святкові вітання бібліотекарі також отримали від заступника Недригайлівського селищного голови Федора КРИВОПАТРІ, начальника відділу з питань культури, релігій та туризму Недригайлівської селищної ради Анна ТИМЧЕНКО, директорів структурних підрозділів відділу з питань культури, релігій та туризму Недригайлівської селищної ради та працівників бухгалтерії.

Виконавчий комітет Недригайлівської селищної ради та відділ з питань культури, релігій та туризму Недригайлівської селищної ради нагородили колектив бібліотеки грамотами за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь