Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

Дата: 29.09.2023 16:14
Кількість переглядів: 114

29 вересня у Недригайлівській дитячій музичній школі та Недригайлівському будинку дитячої та юнацької творчості відбулися урочистості з нагоди  Дня працівників освіти.

З вітальними словами до присутніх  звернулися секретар Недригайлівської селищної ради Ірина ПОСТОЄНКО, заступник Недригайлівського селищного голови Федір КРИВОПАТРЯ, начальник відділу з питань культури, релігій та туризму Анна ТИМЧЕНКО, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Ніна СЕРДЮК.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток музичного мистецтва, естетичного і художнього виховання молодого покоління та з нагоди Дня працівників освіти колективи КЗ «Недригайлівська дитяча музична школа Недригайлівської селищної ради Сумської області" та КЗ «Тернівська дитяча школа мистецтв» відзначені грамотами відділу з питань культури, релігій та туризму Недригайлівської селищної ради.

Подяками виконавчого комітету Недригайлійлівської селищної ради  за сумлінну і бездоганну працю, плідну педагогічну  діяльність, відданість своїй професії та з нагоди Дня працівників освіти нагороджено Мірошниченко Людмилу Володимирівну – директора  Іваницького закладу  дошкільної освіти дитячий садок "Сонечко" Недригайлівської селищної ради Сумської області та працівників колективу закладу.

Усі колективи освітніх закладів нагороджено подяками відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту за плідну професійну діяльність, реалізацію креативних ідей, творчий підхід до всебічного розвитку підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти.

    Грамотами відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради за сумлінну працю, добросовісне виконання своїх обов’язків, активну громадську позицію та з нагоди Дня працівників освіти нагороджено Тименко Валентину Вікторівну - директора Недригайлівського закладу дошкільної освіти ясла-садок комбінованого типу  "Барвінок" Недригайлівської селищної ради Сумської області та Козлову Світлану Михайлівну - заступника директора  з навчально-виховної роботи комунального закладу  Недригайлівський будинок дитячої та юнацької творчості Недригайлівської селищної ради Сумської області.

Щедрої вам долі, вдячних учнів та мирного неба над головою, шановні освітяни!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь