Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва, ветерани галузі!

Дата: 09.11.2023 09:39
Кількість переглядів: 62

Щиро і сердечно вітаємо вас з професійним святом – Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Ваша майстерність та професіоналізм зберігає і постійно збагачує українську культуру, а творчість аматорів засвідчує вірність рідному краю, краса якого втілюється в збереженні народних традицій, любові до животворних джерел народного мистецтва.

 Цей день об’єднує всіх, хто не уявляє свого життя без музики, живопису, театру, танцю, книги, хто день у день веде величезну просвітницьку і патріотичну роботу.

Люди вашої професії особливі, бо талант дається не кожному. Щоб успішно працювати у сфері культури, потрібно щодня виявляти ініціативу і творчість, завойовувати серця людей.

Ви формуєте унікальний культурний простір, який об’єднує людей. А   головне – робите все для того, аби культура розвивалася, була живою та сучасною у таких нелегких умовах.

Висловлюємо щиру вдячність працівникам клубних, бібліотечних закладів, дитячих музичних шкіл, відділу з питань культури, релігій та туризму, учасникам аматорських колективів, майстрам народної творчості громади та усім-усім причетним до галузі культури за безперервний творчий пошук, сумлінну працю, вагомі  досягнення, роботу, спрямовану на підтримку Збройних Сил України.

Швидкої перемоги над ворогом, щоб ви могли на повні груди втілювати найяскравіші творчі ідеї, реалізовувати свої професійні плани, здоров’я, любові і злагоди, натхнення у такій необхідній справі на благо  процвітання нашої держави.

 

З повагою

Секретар Недригайлівської селищної ради Ірина ПОСТОЄНКО, заступники селищного голови Федір КРИВОПАТРЯ, Іван НАНКА, депутатський корпус та виконавчий комітет Недригайлівської селищної ради

    Фото без опису

 

  

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь