Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Просимо надати фото, відео фіксацію військового вторгнення Російської Федерації

Дата: 11.12.2023 11:33
Кількість переглядів: 113

Управлінням СБ України в Сумській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні внесеному до ЄРДР за ознаками вчинення злочинів, передбачених частиною 3 статті 110, частиною 2 статті 437, частиною 2 статті 438 КК України.

З матеріалів кримінального провадження вбачається, що починаючи з 05 год. 15 хв. 24.02.2022, в умовах російського військового вторгнення в Україну та ведення Російською Федерацією війни проти України Збройними силами Російської Федерації на території Сумської області ведуться агресивні воєнні дії проти України,  а також вчиняються умисні дії спрямовані на зміну меж території та державного кордону України в порушення порядку, встановленого Конституцією України, які призводять до загибелі людей та інших тяжких наслідків.

Беручи до уваги вищевикладене, з  метою забезпечення швидкого, повного та неупередженого досудового розслідування, просимо повідомити до відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Недригайлівської селищної ради, телефон (05455) 5-25-46,                                e-mail: 04390110@mail.gov.ua  всю наявну інформацію щодо наявності:

  • фото та відео матеріалів в електронній формі, на яких зафіксовано військову техніку та військовослужбовців Збройних сил Російської Федерації на території Недригайлівської селищної ради у лютому-березні 2022 року;
  • трофейних чи інших документів та речей, які містять у собі відомості, що підтверджують перебування військовослужбовців Російської Федерації на території Недригайлівської селищної ради.

Також повідомляємо про необхідність передачі фото, відео матеріалів, трофейної чи іншої документації до УСБУ в Сумській області, а також повідомлення інформації про факти злочинної діяльності військовослужбовців Збройних сил Російської Федерації на території Недригайлівської селищної ради.

 

Конфіденційність інформації гарантується! Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь