Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Іваницький старостинський округ розпочинає реалізацію проєкту по благоустрою території сільського будинку культури-філії та пам’ятника загиблим воїнам.

Дата: 16.08.2023 08:51
Кількість переглядів: 29

Як уже повідомлялося, Недригайлівська селищна територіальна громада успішно пройшла конкурсний відбір проектів від благодійного фонду «МХП Громаді» - #ЧасДіятиУкраїно2023! за проектом «Благоустрій   території Іваницького сільського будинку культури – філії КЗ «Недригайлівський центр культури і дозвілля  Недригайлівської селищної ради» з облаштуванням пам’ятки історії «Група братських могил (3) радянських воїнів і партизанів та пам’ятник воїнам-землякам» в с. Іваниця.

На сьогодні вже розпочато роботи по реалізації проекту, а саме проводиться ремонт братських могил радянських воїнів і партизанів та пам’ятника воїнам-землякам в селі Іваниця.

Дякуємо команді проекту  #ЧасДіятиУкраїно2023! за можливість Недригайлівської громади створити належні умови для збереження пам’ятки історії для наступних поколінь.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь